360° fotografie

Waarom 360° foto's?

Je website zal langer en bekeken worden en zal zich onderscheiden van bedrijven die geen 360° foto's hebben. Door de interactie zullen bezoekers meer plezier beleven aan het bekijken van de site. Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat een website met 360-gradenfoto's vier keer langer wordt bekeken.
Daarnaast geven 360° foto's je bezoekers het gevoel als of ze echt even binnen mogen kijken en de sfeer te proeven, met een toepasselijk muziekje erbij of wellicht een voice-over die wat over het bedrijf vertelt is het helemaal compleet.


Voor wie is 360° fotografie geschikt?


Eigenlijk wel voor iedereen, maar bedrijven die er zeker baat bij hebben zijn: hotels, restaurants en cafés, makelaars, projectontwikkelaars, beurzen, winkels, recreatieparken, evenementenlocaties en musea.
Zelfs voor particulieren is 360°fotografie een hele leuke manier om herinneringen vast te leggen. Stel je voor dat je jaren laten nog een keer door je ouderlijk huis kan lopen, even weer terug in de tijd.

Kijk hieronder naar de verschillende voorbeelden.
Gebruiksaanwijzing

Houd de linker muisknop ingedrukt en beweeg de cursor een bepaalde richting op om rond te kijken.
De licht transparante vlakken en (eventueel aanwezige) knipperende cirkels kunnen aangeklikt worden om door te gaan naar de volgende ruimte. Met de + en de - knoppen in het venster kan er in- en uitgezoomd worden.

Woning, Berkenlaan 20 Zeist

Winkel, de Doornboom Zoelmond

Woning, de Kornveste Buren

Prijzen

Opstartkosten € 50,00 per opdracht
1 360° foto € 75,00
2 360° foto's € 55,00 per foto
3 360° foto's € 45,00 per foto
4 of meer 360° foto's € 40,00 per foto

Reiskosten/reistijdvergoeding is 0,45/km
Alle prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.

Bij meer dan 1 foto op een lokatie maken we, indien gewenst een virtuele tour, dat is natuurlijk bij de prijs inbegrepen!
Ook is het mogelijk dat wij de 360° foto’s hosten op onze website zodat u alleen maar een link hoeft te plaatsen op uw eigen website.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn In The Picture. Gespecialiseerd in diversiteit. Al ruim 20 jaar ervaring in studio- en lokatie fotografie.

CONTACT

Dorpsstraat 21
4111 KR Zoelmond
06-50 60 8348
info@inthepicture.nl

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

16
Inthepicture
inthepicturefotografie